Karaoke Sido Rondo

Biyen mulo sliramu wis tak aturi
Golek bojo sing tresno welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saiki wis dadi rondo

Nanging piye mas
Kabe iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpamu

Negerti ngono mas
Lamaranmu sing tak tompo
Kabeh iki ora perlu digetuni
Janjiku biyen aku sanggup
nganteni

Kowe lan aku mugo dadi jodone
Ra keno prawane tak enteni rondone
Ora nyongko mas
Sampeyan sabar ganteni

Ing nyatane tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun sing gede pangapurone
Andum tresno bebojoan selawase