Karaoke Sido Rondo

Biyen mulo sliramu wis tak aturi Golek bojo sing tresno welas sejati Pungkasane sliramu digawe loro Ora wurung saiki wis dadi rondo Nanging piye mas Kabe iki wis kebacut Ibarat bubur ra bakal dadi seg…